zondag 23 januari 2011

LEKKER!

Hallo, Vandaag, 8 dagen nadat ik de zaadjes op het schaaltje heb gedaan konden we de rucola ( kiemgroenten) eten. Erg lekker op een broodje kaas of ei! En gezond. Het smaakt dus ook echt naar rucola. Hahahaha....heb ik nu al mijn eerste " oogst"! van de week als deze op is, een andere kiemgroente proberen. en....we gaan zo een leuk kasje voor in mijn tuintje bestellen. Foto daarvan volgt...........doei!

4 opmerkingen:

 1. Zo he, ziet er gezellig uit. Je hebt het goed te pakken. Spannend hoor, zo'n kasje. Heb ik ook altijd willen hebben, alleen is het maar goed dat ik het nooit gedaan heb, want die kleigrond hier is niet door heen te komen. Ik hou het wel op mijn stoofperenboompje en appelboompjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er lekker uit! Gaat wel lekker snel en helemaal leuk zo'n eerste oogst. Kan me voorstellen dat je na deze eerste oogst je bijna niet kan wachten om buiten aan de gang te gaan.
  Ben heel benieuwd naar je kasje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel leuk jootje. peet zet ook altijd tomatenplantjes ,zo leuk voor de kleinkinderen ook dat ze zien dat er wat aanhangt. en de peperboompjes doen t hier ook altijd goed. haha die rucola ja dat gaat lekker vlug he kiemgroenten.meis geniet ervan en ik kom wel een keer proeven lol.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou dat ziet er super lekker uit!!!
  Heb toevallig afgelopen zaterdag er ook eentje gekocht, en gelijk natuurlijk in gebruik genomen.... nou het groeit als kool... oh nee, als rucola.... LOL

  BeantwoordenVerwijderen